Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

To Πατρικό: Delivery μαγειρευτά φαγητά, κατσαρόλας, φούρνου, όσπρια, της ώρας στην Καλλιθέα

Το Πατρικό, Δοϊράνης 119, Καλλιθέα
Τηλ.: 210.95.90.364
Web: http://atikorama.gr/topatriko/
Διανομή: Δ.-Π.12:00-24:00, Σ.19:00-24:00, Κ.13:00-19:00

Το Πατρικό
Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο
Το Πατρικό είναι στα χαμηλά της Δοϊράνης όπου είναι το πατρικό σπίτι της οικοδέσποινας η οποία φιλοδοξούσε να κάνει ένα χώρο που θα υποδέχεται τον κάθε υποψιασμένο που θέλει να έχει μια ιδιαίτερη γευστική έξοδο. Καλωσόρισμα της ίδιας αλλά και του προσωπικού της με ένα ζεστό χαμόγελο.

Ο κατάλογος μακρύς με τα χίλια πειραγμένα ελληνικά πιάτα, όπως το γεώμηλο μπουκωμένο, η μελιτζάνα ξυπόλητη, τα ντολμαδάκια νανάκια, το πουγκί της γιαγιάς, ο μεζές του κολοκοτρώνη, η γαρδούμπα του θανάτου, ή το καλαμάρι του βουνού, και αλλά πολλά. Αλλά και για οποίον θέλει ψητά (όλα στα κάρβουνα)! Για τους ανυπόμονους, ψητό ψωμί στα κάρβουνα με τυροκαυτερή για ξεκίνημα. Καλό ποικιλιακό κρασί, τσίπουρο και ρακόμελα!
Για το φινάλε Το μήλο της Εύας, η καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα, εκμέκ με παγωτό, κορμός σουφλέ σοκολάτας και γλυκά του κουταλιού!

Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι όπως και όλες τις αργίες παίζουμε κόντρα στην κρίση Ζωντανή Μουσική!!!
Λειτουργούμε καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ, εκτός Κυριακής που λειτουργούμε μόνο μεσημέρι!

Υπάρχουν και τα μαγειρευτά μας φαγητά όπου έρχονται καθημερινά, ανάλογα με την εποχικότητα στο χώρο σας. Σερβίρονται βέβαια και στο μαγαζί μας! Μπαίνοντας στο (Site) θα διαβάζετε το καθημερινό μας μενού! Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο και τις προσφορές του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου