Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Petit Catering: catering μενού γάμου, βάπτισης, δεξιώσεων, παιδικό πάρτυ, εταιρικά events

Τηλ.: 210.52.39.779, 210.52.34.471
Fax.: 210.52.03.969

Catering  μενού γάμου, βάπτισης, δεξιώσεων, παιδικό πάρτυ, εταιρικά events.

Η εταιρεία «Petit Catering» με πολυετή εμπειρία στο χώρο του catering και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, αναλαμβάνει πάντα με ενθουσιασμό την τροφοδοσία κάθε είδους εκδήλωσης. Γάμος, Βάπτιση, Cocktail party, Εταιρικά Events, Παιδικά party. Εκδηλώσεις οργανωμένες σε κτήματα, στον δικό σας  χώρο, έξω από την εκκλησία αλλά ακόμα και στο γραφείο  σας.
 
 
Πολλές γνωστές εταιρείες μάς έχουν εμπιστευθεί τη διοργάνωση των εκδηλώσεων τους,
 ενδεικτικά  μερικές από αυτές είναι:Γερμανός, Toyota Hellas, Παπαέλληνας, Σαράντης, Interamerican, Τεγόπουλος, Μπακάκος, Ολυμπιακή Αεροπλοϊα κ.α.
 
 
Η κάθε εκδήλωση είναι για εμάς μοναδική γι’ αυτό και την επιμελούμαστε με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο ώστε ο χώρος, οι γεύσεις, η παρουσίαση και η συνολική αισθητική της εκδήλωσης να ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτό το οποίο εσείς θέλετε.
 
 
Οι γαστρονομικές δημιουργίες μας βασίζονται πάντα στα αγνότερα υλικά ενώ οι ιδέες των πιάτων ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους! Οι άνθρωποι του σέρβις μας, με εμπειρία και συνέπεια αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και απόλυτα οργανωμένο αποτέλεσμα.
 
 
Ο χώρος της εκδήλωσης δεν πρέπει να σας ανησυχεί, αφού εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα ομορφότερα κτήματα, αίθουσες, αλλά και χώρους με λεπτή αισθητική και γούστο κι εσείς να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αθήνα ενώ οι οικονομικές μας προτάσεις που αποτελούν βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας, θα σας εντυπωσιάσουν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου