Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Petit Catering: Catering μενού για βάπτιση, γάμο, παιδικό πάρτυ, εταιρικά γεύματα.

Petit Catering, Αγ. Κωνσταντίνου 6, Αθήνα
Catering Menu, Παιδικό Πάρτυ, Γιορτή στο Σπίτι, Εταιρικό Μενού, Εταιρικά Γεύματα, Βάπτιση, Γάμος
Τηλ.: 210.52.39.779, 210.52.34.471
Web: http://www.petit-catering.gr

Με μεγάλη εμπειρία στις εκλεπτυσμένες γεύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σας εκδήλωση, η Petit Catering φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να ζήσετε την εμπειρία!!
Με πεδίο δράσης που δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική αλλά επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Petit Catering αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη μαγεία των γεύσεων με μία έντονα μοναδική και άψογη διοργάνωση!!

Επιλέγοντας για εσάς τα ομορφότερα κτήματα, αίθουσες, καθώς και χώρους με λεπτή αισθητική, γούστο αλλά και πολυτέλεια οι άνθρωποι της Petit Catering δεσμεύονται να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Οι μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τα αγνότερα υλικά, η εξαιρετική ποιότητα των εδεσμάτων, η εκπληκτική παρουσίαση, το άψογο σέρβις και κυρίως η γνώση και η συνέπεια είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που θα συμβάλλουν στο να προτιμήσετε τις υπηρεσίες της Petit Catering.

Η άριστη σχέση μεταξύ της τιμής και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, που βρίσκεται πάντα κοντά σας για να αφουγκραστεί κάθε σας ανάγκη, διασφαλίζοντας πάντα το συμφέρον σας.

Δείτε αναλυτικά τα μενού της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου