Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Delivery κινέζικο - ασιάτικο φαγητό Ruby Chinese & Sushi Delivery


Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος του καταστήματος Ruby Chinese & Sushi Delivery στον Χολαργό με πολλές προσφορές. Ο κατάλογος περιέχει έκπτωση 20 % σε πολλά μενού, εργασιακά μενού απο 10 €, παιδικά μενού, μενού για χορτοφάγους και μενού προσφορών 2 & 4 ατόμων. Απολαύστε κινέζικο φαγητό κερδίζοντας απο τις παραπάνω προσφορές.
Το κατάστημα εξυπηρετεί τις περιοχές: Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Πατήσια, Κεραμεικό, Κολωνάκι, Νέα Φιλοθέ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κατάλογος καταστημάτων delivery φαγητού

Το μεγαλύτερο και πιο ενημερωμένο site για εστιατόρια delivery φαγητού στην Αττική. Κάντε κλικ και βρείτε άμεσα καταστήματα delivery φαγητού, όπου και αν βρίσκεστε. Παρέχει τηλέφωνα, διευθύνσεις, ώρες διανομής, τιμοκατάλογο κάθε καταστήματος. Δείτε επίσης τις προσφορές του κάθε καταστήματος (take away, εκπτωτικά μενού), τον χάρτη πρόσβασης και φωτογραφίες -video αν διατίθονται από το κατάστημα.

Επίσης, μπορείτε ενημερωθείτε για τις τελευταίες κυκλοφορίες των dvd, για τις νέες ταινίες στον κινηματογράφο και για το τι παίζουν όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα Αν πάλι είστε από αυτούς που κρύβουν έναν σεφ μέσα τους, επισκεφθείτε τον κατάλογο των συνταγών και μάθετε εύκολες και γρήγορες συνταγές για σπιτικό φαγητό!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Delivery κρέπα στον Χολαργό απο την Crepa Land

Ο κατάλογός του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στο Χολαργό με τη κρεπερί "Crepa Land". Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος. Την παραγγελία σας μπορείτε να την κάνετε και online.
Ώρες Διανομής:
Καθημερινά 19:00 -01:00
Περιοχές Εξυπηρέτησης:
Χολαργός, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Κάτω Χαλάνδρι

Delivery απο την ψησταριά ο Βασίλης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στις περιοχή  Νέα Φιλαδέλφεια στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο ο Βασίλης. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Delivery στη Νέα Χαλκηδόνα από Το Πεϊνιρλί της Δροσιάς

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Χαλκηδόνα στο είδος κουζίνας πίτσα με το κατάστημα Το Πεϊνιρλί της Δροσιάς. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Delivery κινέζικο φαγητό στη Νέα Φιλαδέλφεια απο το Ha Long

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή   Νέα Φιλαδέλφεια στο είδος κουζίνας κινέζικο φαγητό  με το κατάστημα Ha Long.  Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Το Σάββατο και την Κυριακή (13:00-17:00)  απολαύσετε μοναδικές εξωτικές γεύσεις στον πλούσιο ΜΠΟΥΦΕ (15 διαφορετικά πιάτα), ΜΟΝΟ με 13 € το άτομο

Περιοχές διανομής:
Αγ. Ανάργυροι, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Κάτω Πατήσια, Κόκκινος Μύλος, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Delivery στη Νέα Φιλαδέλεφεια - Χαλκηδόνα απο το ψητοπωλείο Κορτσόπιτα - Γυράδικο

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή  Νέα Χαλκηδόνα - Νέα Φιλαδέλφεια στο είδος κουζίνας σουβλάκια - ψητά  με το κατάστημα Κορτσόπιτα - Γυράδικο.  Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Delivery στη Νέα Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα απο το Είθισται

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή  Νέα Χαλκηδόνα - Νέα Φιλαδέλφεια στα είδη κουζίνας κρέπα - βάφλες - sandwiches -μπαγκέτες - παγωτά - γλυκά -  καφέ με το κατάστημα Είθισται.  Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Delivery στη Νέα Φιλαδέλφεια απο το ψητοπωλείο ο Βασίλης

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στις περιοχή  Νέα Φιλαδέλφεια στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο ο Βασίλης. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Delivery στην Νέα Ιωνία απο την Καντίνα Νικ

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή  Νέα Ιωνία στα είδη κουζίνας σουβλάκια -ψητά και sandwichs με το σαντουιτσάδικο - σουβλατζίδικο  Καντίνα Νικ. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Delivery στη Νέα Φιλαδέλφεια απο το ψητοπωλείο ο Πλούταρχος

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στις περιοχές Νέα ΙωνίαΝέα Φιλαδέλφεια στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο ο Πλούταρχος. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Delivery κινέζικο φαγητό στον Χολαργό απο το Ruby

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος του καταστήματος Ruby Chinese & Sushi Delivery στον Χολαργό με πολλές προσφορές. Ο κατάλογος περιέχει έκπτωση 20 % σε πολλά μενού, εργασιακά μενού απο 10 €, παιδικά μενού, μενού για χορτοφάγους και μενού προσφορών  2 & 4 ατόμων. Απολαύστε κινέζικο φαγητό κερδίζοντας απο τις παραπάνω προσφορές.
Το κατάστημα εξυπηρετεί τις περιοχές: Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι, Πατήσια, Κεραμεικό, Κολωνάκι, Νέα Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Delivery πίτσα - μαγειρευτά στη Νέα Ιωνία

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας πίτσα - ζυμαρικά - κρέπα - μαγειρευτά με το εστιατόριο Κολοβός Γεύσεις… . Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Delivery κινέζικο φαγητό στη Νέα Ιωνία

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας κινέζικο φαγητό με το κατάστημα Ruby Chinese & Sushi Delivery. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Delivery Νέα Ιωνία απο το ψητοπωλείο ο Ωραίος

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο ο Ωραίος. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Delivery σουβλάκια -κεμπάπ απο το Kismet στη Νέα Ιωνία.

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο Kismet. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η Κρεπερί A la crepa στη Νέα Ιωνία

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας κρέπες με την κρεπερί A la Crepa. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Το ψητοπωλείο Ευριπίδης στη Νέα Ιωνία

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο Ευριπίδης. Δείτε το μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του καταστήματος.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Το ψητοπωλείο Παραδοσιακό στον Χολαργό

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στην περιοχή ΧολαργούΠαπάγου στο είδος κουζίνας σουβλάκια -ψητά με το ψητοπωλείο Παραδοσιακό. Δείτε το μενού του, τις προσφορές του, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας του.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ανανεώσαμε τον κατάλογό μας στον Χολαργό - Παπάγου

Ο κατάλογος του vresdelivery.gr ανανεώθηκε στις περιοχές Παπάγου - Χολαργός στα είδη κουζίνας σουβλάκια - ψητά, πίτσα - ζυμαρικά, κρέπα, sandwiches - burgers και κινέζικο φαγητό. Δείτε τα μενού, τις προσφορές, τις ώρες διανομής και τα τηλέφωνα παραγγελίας των καταστημάτων delivery φαγητού.